Om Susanne - Bright Memories

Om Susanne

og mit studio i Bjæverskov

“Jeg voksede op med et kamera i hånden. Efter jeg er blevet mor, var det et naturligt valg for mig at tage skridtet og blive nyfødt og børne-fotograf.”
– Susanne

Susanne, Bright MemoriesJeg har altid taget billeder. Så længe jeg kan huske. Kameraet har altid været en stor del af mig. Det var ikke så svær en beslutning da jeg skulle vælge erhverv. Faktisk tænkte jeg det ikke som et job, men mere som min hobby. Jeg voksede op med et kamera i hånden. Efter jeg er blevet mor, var det et naturligt valg for mig at tage skridtet og blive nyfødt og børne-fotograf

Jeg er glad for at jeg kan forevige de små. De har også en stor plads i mit liv. Jeg er selv mor til 4, to piger og to drenge, så dit barn er i trygge hænder.

Tak fordi du læste med her, jeg håber det har givet dig lyst til at give mig chancen for at arbejde med dit barn en dag. Du er meget velkommen til at tage kontakt. Min email er info@brightmemories.dk.

Mit studio ligger i Bjæverskov tæt på Køge. Adressen er Stensbjergvej 8, 4632 Bjæverskov. Her har jeg det meste af rekvisitter, baggrunde osv.

Betaling foregår efter session med MobilePay. Hvis du ikke har MobilePay, aftales alternativ på forhånd.

Interesseret i nyfødtfotografering?

Så klik på knappen herunder.

Nyfødt-fotografering