Nyfødtfotografering på Sjælland - Bright Memories

Kære forældre

Nyfødt-tiden går alt for hurtigt. Frys øjeblikket og tag vare på minderne i en flot fotoserie.

Hos Bright Memories, vil du komme ind i et dejligt opvarmet hjemligt studio hvor vi med god tid kan forevige jeres barn. Her er der også tid til at tage billeder med forældre. Det er et rigtig fint minde at have om hvor små de engang var.

En nyfødtfotografering, kræver tid og ro og også en del tålmodighed. Med 3 timer til fotografering, vil der være god tid til at amme, skifte ble og få den nyfødte ind i dyb søvn. I som forældre, kan være med til at vælge farver og evt. rekvisitter.

Herunder ser du processen:

 

Step 1

Fotografering

1.450 DKK

Fotografering op til 3 timer.

Lån af rekvisitter og tøj til den nyfødte.

+ Søskende eller husdyr? 200 kr pr. ekstra.

Step 2

Udvælgelse

 

Online galleri med bestilling.
Her afhænger pris af hvilke print/filer i vælger.

Step 3

Ordre klar

 

Når bestilling er gennemført og betaling er modtaget, sættes produktionen i gang. Ordren bliver pakket klar til afhentning eller sendt hvis levering vælges.

Mere information om fotosessions

Jeg tager billeder af nyfødte når de er under 2 uger. Det er da de sover bedst og “krøller” sig sammen som kun en helt ny kan. Jeg har forskellige kurve og rekvisitter til at lægge den lille i, men tager også de helt rene enkle billeder. I må gerne tage en ting med som I vil have med på et par billeder, så som et tæppe, en bamse eller en hue. Forældre er meget velkomne til at være med på nogle af billederne. Hvis I vil have ældre søskende med, koster dette 200 kr ekstra pr. søskende.

En nyfødtfotografering varer op til 3 timer. Her vil der være tid til at give babyen mad, bleskift, og få babyen til at komme ind i den dybe søvn. Der er tilgang til mikroovn, el-kedel samt badeværelse med alle faciliteter til at pusle. Alt i studio kan vaskes, så det er ikke så farligt hvis der sker uheld 😉

Studiet er opvarmet, så det er en god ide ikke at tage alt for tykt tøj på.

Sikkerheden bliver vægtet højest, så vi vil tage os god til at få jeres nyfødte til at ligge sikkert på bløde underlag.

Når du bestiller fotografering, skriver jeg din termin i kalenderen, og så skal du når du har født, hurtigst muligt, helst inden for 2 dage, kontakte mig på mail eller SMS, så vi kan aftale tid til fotografering. Du vil herefter få en mail med info om hvordan du/i kan forberede jer før fotograferingen.

På kampagne-nyfødt-fotografering, skal der forudbetales hele beløbet, altså 725 kr. ved bestilling.

Betaling af evt. restbeløbet foregår via MobilePay på dagen for fotografering. Mit studio ligger på Stensbjergvej 8, 4632 Bjæverskov.

Online udvælgelse af de bedste billeder. Print, albums, plakater og plader kan tilkøbes efter fotograferingen.

Har du spørgsmål som du gerne vil have besvaret inden, er du meget velkommen til at skrive på info@brightmemories.dk. Kontakt mig i formularen herunder for at bestille en tid.

Gavekort

Du kan købe gavekort hos mig. Det er en perfekt gave til babyshower, bryllupsgave etc. til kommende forældre. Gavekortet bliver leveret i en flot gaveæske.

 

Bestil tid i min kalender

Det er en god ide at bestille i god tid, da kalenderen løbende bliver fyldt op og der kun tages et vidst antal nyfødte ind pr måned. Har du født, eller er der kort tid til termin, er du meget velkommen til at skrive alligevel, så vil jeg gøre alt hvad jeg kan for at finde plads til dig.

Lukket for bestilling pt.