Betingelser - Bright Memories

Betingelser

Aftalen indgåes mellem Re-Media, herefter “Fotografen” og den nyfødtes forældre, herefter “Kunden”. Den aktuelle session eller begivenhed omtales herefter som “session”.

Reservation. En indsendt bestilling og forudbetaling er nødvendig for at dato reserveres hos Fotografen. Dersom session ændres, fremskyndes, annulleres eller ved aftalebrud fra Kundens side, betales forudbetalte beløb ikke tilbage.

Levering. Billederne leveres via Dropbox. Billederne leveres i farver og eller sort/hvidt – det som passer bedst til session. Èn mappe med højopløselige filer og en mappe i web-opløsning. Det er op til Kunden hvor billederne efterfølgende trykkes og udgives. Fotografen stiller ingen garanti for gengivelse af farver ved brug af anden fotohandler til trykning.

Rettigheder. Alle billeder fra session har Fotografen copyright og rettigheder til. Fotografen forbeholder sig retten til at bruge billeder i markedsføring og evt. deltagelse i konkurrencer, med mindre andet er aftalt.

Deling på net. Det er kun de vandmærkede billeder (fra web-mappen) som skal benyttes til deling/publicering. Fotografen skal krediteres på følgende måde: “Fotograf Bright Memories / brightmemories.dk”.

Sygdom og uheld. Ved sygdom eller andre uforudsete hændelser for Fotografen, er det Fotografens ansvar at sørge for at Kunden får de tjenester som er reserveret. Dersom mod forventning opstår at Fotografen ikke kan finne en erstatning, begrænses ansvaret til at tilbagebetale forudbetalingen.

Fotografen vil vise yderst varsomhed når det gælder varetagelse af billeder fra session. Dersom det usandsynlige alligevel skulle ske, at billeder bliver væk, stjålet eller ødelagt udenfor vores kontrol, vil erstatningen være begrænset til tilbagebetaling af hele beløbet. Dersom nogen af original-filerne bliver væk, skal erstatning regnes ud i procent af det totale antal af originaler som var tænkt til levering.

Betaling. Forudbetaling opkræves via MobilePay når aftalen indgåes. Det resterende beløb opkræves umiddelbart efter session. Alle priser angivet, er inkl. moms.

Redigering. Fotografen er ikke forpligtet til at levere hvert eneste billede taget under session. Udvælgelsen af billeder som blir leveret, overlades til Fotografen. Billederne leveres farvekorrigeret med noget retouchering. Dette er som de fleste billeder jeg bruger på min webside. Ønsker Kunden mere detaljeret retouchering, fjernelse af elementer, kollager etc. blir dette et tillæg som aftales på forhånd.

Gavekort ombyttes ikke til kontanter. Hvis disse bruges til en fotografering som koster mindre end beløbet på gavekortet, kan resterende bruges på fine art print.